20. listopadu 2012

Na včerejší post jsem dostala moc hezký koment...Proč o tom píšu? Jednak na to nejsem příliš zvyklá, přece jenom každý vidí, že moc čtenářů tu nemám, ale hlavně proto, že mě až do teď nenapadlo, že moje outfity mohou někoho inspirovat :-) Zvlášť když mám pocit, že pro spoustu českých bloggerek musím být nejméně o tisíc let starší konzerva :-) Když jsem se rozhodla, že si tenhle blog založím, věděla jsem, že ho dělám hlavně proto, že mě to baví. Teď jsem ale dostala nový impuls, takže bych ráda všem, kteří stráví chvilku svého času tím, že si prohlídnou moje příspěvky, nebo mi dokonce zanechají nějakou zprávu, moc poděkovala, moc si toho vážím!
got a very nice comment on yesterday's post ... Why do I write about it? First, I am not used to it, after all, everyone can see that I do not have a lot of readers, but I decided to mention it mainly because I didn't think until now that my outfits can inspire someone :-) Especially when I feel that for a lot of Czech bloggeres I must be at least a thousand years older conservative :-) When I decided that I set up this blog, I knew that I was doing it mainly because I enjoy it. But now I got a new impetus, so I would like to say to all those who spend little of their time by reading my posts, or even leaving me a message, I thank you, I appreciate it!




Tričko, čelenka, kabát, boty: Zara; Džíny: Marks & Spencer; Šátek: Reserved; Kabelka: Louis Vuitton
T-shirt, headband, coat, boots: Zara; Jeans: Marks & Spencer; Scarf: Reserved; Bag: Louis Vuitton

6 komentářů:

  1. Ahoj :-), prej konzerva. Taky už nejsem nejmladší, ale blogovat mě i tak bavíííí :-)
    Určo bloguj dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju za milý koment :-) Na tvém blogu je vidět, že tě baví! Jsem moc ráda, že bloguje i "naše" generace :-)))

      Vymazat
    2. Pořád jsme mladý holky, no ne? :-)

      Vymazat
    3. No tak o tom žádná, to rozhodně jsme :-)

      Vymazat
  2. to znám, vždycky to člověk potěší :), ale podle mě je důležitější, že to člověk dělá s radostí, takže z toho má aspoň nějaký užitek, než kvůli počtu přístupů, na spoustě blogách jde vidět, že články jsou psané jenom kvůli tomu aby si je přečetlo co nejvíc lidí:)

    Mimochodem moc pěkné boty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš určitě pravdu, mě moc baví hrát si s fotkama a pokoušet se tvořit loga a podobně. Je to taková možnost vyjádřit se taky trochu jinak než obvykle :-)

      Děkuju za pochvalu. Myslím, že budou bez konkurenčně mé nejoblíbenější :-)

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře!
Thanks for all your comments!