Týdenní přehled :-)

Tenhle týden byl trochu rušnější, takže i když jsem měla tu nejlepší vůli dávat sem příspěvky ještě ten den, kdy je nafotím, zase mi to nevyšlo... Až si říkám, jestli má vůbec smysl blogovat, když to člověk nedělá pravidelně... Tak snad se příští týden polepším!
This week was a bit busier than I thought, so although I tryied to do my best and post my outfits same day as the picture were taken, I didn't succeeded. I am almost thinking about giving this blog up, because I don't post regulerly... So maybe next week will be better!

Pondělí/Monday
S manželem jsme se šli podívat na představení Partičky do divadla, a protože jsem musela jít rovnou z práce, přizpůsobila jsem tomu své oblečení.
I went to see Partička at theatre with my husband. Because I had to go right from my office, I adjust my clothes to this idea.





Tričko: TIQE by Petra Balvínová; Sukně: Reserved; Bunda: TIQE by Petra Balvínová; Pásek: Orsay; Boty: Vintage; Kabelka: Louis Vuitton
T-shirt: TIQE by Petra Balvínová; Skirt: Reserved; Jacket: TIQE by Petra Balvínová; Belt: Orsay; Shoes: Vintage; Handbag: Louis Vuitton

Středa/Wednesday
Ve středu jsem po práci vyrazila s kamarádkou na přehlídku F&F. První outfit je tedy pracovní a druhý přehlídkový.
I went with my friend to see F&F fashion show after work on Wednesday. So first outfit is for ofiice and the second one for fashion show.

Tričko: Zara; Sukně: F&F; Boty: Esprit; Přívěsek: F&F
T-shirt: Zara; Skirt: F&F; Shoes: Esprit; Charm: F&F



Šaty: F&F; Pásek: Topshop; Boty: Esprit; Přívěsek: F&F; Psaníčko: Debenhams; Šál: Marks & Spencer
Dress: F&F; Belt: Topshop; Shoes: Esprit; Charm: F&F; Envelope clutch: Debenhams; Shawl: Marks & Spencer






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře!
Thanks for all your comments!